Slik får du musikken din på YouTube

YouTube er #1 og #2 videodelingssiden på internett (google seg selv!), og ved å legge til youtube i musikkkampanjen din kan du få musikken din til de nyeste ørene.

YouTube er #1 og #2 videodelingssiden på internett (google seg selv!), og ved å legge til youtube i musikkkampanjen din kan du få musikken din til de nyeste ørene. Du kan øke publikummet ditt og underholde fanskaren din. Nå tenker du kanskje: “Man, youtube er en videoside og jeg lager musikk, jeg har ikke musikkvideoer også, hva med å bruke youtube til å forbedre musikken min?” Det er mange måter du kan bruke YouTube til å generere reklame for musikken din, og det er ikke så vanskelig, her er det,

Lag lysbildefremvisning musikkvideo

Dette vil være en ekstra enkel måte å få en video av sangen din på. Ta kule bilder av deg som spiller gitar eller kanskje andre, og nyt en flott video med en lysbildefremvisning pluss noen effekter. Dette kan være den desidert enkleste måten å utvikle en video på, men ikke bli for begeistret for det hjelper lite!

Ta opp deg selv og spill musikken din

Kall det en hjemmelaget musikkvideo. Kanskje du ikke sang sangen og skjøt deg selv. Du trenger bare et enkelt videokamera for å ta det opp. Hvis du er ferdig, bør det nå høres bra ut å legge ut musikken fra platen din. Du må bruke en Windows-filmprodusent eller en annen grunnleggende videoredigerer som iMovie på Mac for å gjøre dette.

Start en attraktiv videoblogg

For å markedsføre musikken din, må du gjøre det som deg selv. Du kan lage en videoblogg av den nye dagens musikkaktiviteter, innspillinger og treningsblokker. Ta med en liste over personlig teft og humor. Folk vil elske videoene dine, og en ekstra bonus vil elske musikken din også. Du kan få tilbakemelding på musikken din når du går på nett for å bli en person.

Spør om et abonnement

Mange på youtube minner seerne om å abonnere på kanalen deres. På denne måten kan du gjøre disse tilfeldige seerne om til dine kunder. Dette er et veldig godt triks faktisk, og når de faktisk kan bli fortalt i den nye videoen din får du også flere muligheter til å selge sangen din. Den har en veldig enkel handlingsfremmende oppfordring, du kan be om det i videoen eller du kan legge teksten der.

Produser videoer regelmessig

Du kan ikke bare legge ut noen videoer og jungelen, det er viktig å holde på med det. Etter hvert som du fortsetter å legge til flere videoer, vil fanbasen din vokse og du vil få mer eksponering for din personlige musikk. Jo bedre du kan laste opp, jo mer regelmessig ser de, jo mer vanlige kampanjer kan gjøres. Folk foretrekker ikke å se noe, de ønsker å bli underholdt. Mens du skal lage flere videoer, må du forbedre videoferdighetene dine.

Last opp konsertvideoen din

Dette er en takk for at du fyller YouTube-kanalen din med innhold, laster opp konsertvideoer. Nå som et alternativ til å laste opp hele filen og bli lei av å redigere den. Lag flere korte videoer fra råbilder. Du vil kunne klippe videoer basert på sang. Og du kan også enkelt lage ti videoer fra et bestemt sceneshow. Igjen, du må fjerne den kjedelige delen av å bruke sunn fornuft. Ikke la publikum bli lei av å se opptak der du bare fikser mikrofonen.

Har du vært på youtube? Markedsfører du musikk med videoer?