music img8

Metal Bass akkorder er ikke bare makt akkorder

Ofte ønsker ambisiøse metal bassspillere å komme ned til virksomheten med å spille sin bass med akkorder, skalaer, hastighet og ferdigheter som deres favoritt metalband og artister gjør for tiden. Rytmeakkordene en del av metalmusikk er selvfølgelig like viktig som resten av aspektene ved bassspilling for denne stilen.

Speed metal bass rytme og metall akkorder som de som brukes av ulike metal band som en Metallica og Iron Maiden, er ikke bare makt akkorder, de kan suspenderes akkorder, makt 4 eller invertert femte femte akkorder), endret makt akkorder b5 (redusert) og mange andre forskjellige bass akkord typer også. Selv om disse typer kraftakkorder spiller en stor rolle i metallakkordet. En komplett Dominant 13 akkord for eksempel er ikke en klassisk metall akkord.

Heavy metal bass

Metall akkorder kan faktisk være svært fleksibel i bruken og derfor brukes som metall rytme for avansert metall soloing fordi mange ganger deres faktiske akkord makeup er en bass kraft akkord, eller sånn i konseptet. Så bortsett fra for eksempel speed soloing som du kan høre over metall akkorder, er det ofte mye mer teori som brukes i forhold til selve soloing og akkord endringer.

Mens senket bass tunings kan noen ganger brukes på instrumentet og ulike effekter for metalllyden, husk at ikke har noe å gjøre med metall akkorder. Justeringen og effektene vil gi akkord en annen lyd, tyngre lyd, også avhengig av forsterkeren som brukes, kan det synes å være mer til metallakkorder enn det faktisk er til akkordstrukturen. Men når det kommer ned til akkordene selv, er de vanligvis konfigurert med færre akkordtoner ofte bare to.

velkommen i butikken

De ulike metalbandene som har inspirert og påvirket metallverdenen, har alle noen ting til felles. Hvilke typer akkorder de ofte spiller kommer til å være like, mens deres unike implementering av dem, rytmene, sangstilen, effektene, personligheten til bassspillerne og sangene selv er alle forskjellige. Også du kan eller mange ikke bli overrasket over å vite at mange av de store bass metal-spillerne vet mye mer om musikkteori, avanserte akkordstrukturer og andre stiler enn du noensinne har innsett. De fleste ganger er de spillere som har studert bassen i dybden og deretter har fokusert på metallstilen for personlig interesse. Få mest mulig ut av læringen din med en bassmetallmetode som virkelig er et basskurs i å spille som vil gi deg metallspillferdigheter og kunnskap like mye som enhver annen stil.