LDS Sheet Music bringer god musikk til hjemmet ditt

Hjemmet vårt har stor nytte av å ha LDS-noter og dyktige pianister som alle kan dele. Her er noen måter god musikk kan være til nytte for familien vår.

Vår eldste datter har blitt en dyktig pianist, og hennes yngre søster og bror følger i hennes fotspor. Så vi er alltid på utkikk etter LDS-noter, slik at vi kan ha god musikk i hjemmene våre. På dette tidspunktet gikk vår førstefødte gjennom det første året på college, og da han kom hjem på juleferie, var det flott å høre ham spille piano igjen. Dette er en av de tingene du bare tar for gitt. Noen av fordelene jeg har som forelder til et barn som spiller god musikk hjemme er:

Større fred og harmoni hjemme.

Glede over å dele talentene til en du er glad i.

Vær vitne til det harde arbeidet og engasjementet til et barn som utvikler seg og vokser.

Godt eksempel for brødrene hans.

God innflytelse på alle i huset.

Når datteren vår kommer hjem til jul, har hun en liste over etterspurte gaver som hun er interessert i til bursdagen sin og julen (det er bare dager fra hverandre). Tross alt er det den eneste måten (foruten gavekort) å kjøpe for tenåringer. Og i år, som de siste årene, ba han om noen LDS-noter for piano.

For noen år siden var det hun virkelig ønsket seg en LDS-pianobok. Musikken han spiller fra denne boken har vært til glede for mange. Vi har bare måttet gjette ut fra de mange bøkene som er tilgjengelig og har vært veldig fornøyd med utvalget vårt. Disse LDS-notene er fulle av vakre arrangementer. Han har kunnet dele dette med familie, venner og kirkemedlemmer.

Datteren min deler sine talenter og gode eksempel med oss ​​alle. Hun forblir ikke stillestående, men fortsetter å pleie og utvikle talentene sine. Med bestemors veiledning har hun i stor grad blitt oppmuntret og lært opp selv. Da han gikk på college forrige semester, tok han pianotimer for å utvikle medfølgende leseferdigheter og syn. Med andre som hovedfag i musikk er det litt skummelt, men vi la alle merke til da hun kom hjem over jul at leseferdighetene hennes hadde forbedret seg dramatisk. Han har fått en ny LDS-note, og etter å ha spilt den bare to ganger har han den perfekte plata.

Jeg er overbevist om at musikk påvirker mennesker.

Jeg husker at jeg var på dans som tenåring da sangen «Burning Down the House» ble spilt av DJ-en. Akkurat da gikk brannalarmen. Med tanke på jubelen som pågår, tror jeg de fleste ville vært glade hvis bygningen virkelig lyste opp. På samme måte kan musikk ha en positiv effekt på mennesker. På grunn av dette gjør det meg glad å høre barna mine høre på god musikk, og å ha LDS-noter hjemme, som fører til god pianomusikk, påvirker alle som hører den.

En annen flott ting med LDS-noter er at du kan få den i forskjellige vanskelighetsgrader. For det meste skrevet for middels til erfarne pianister, men det finnes bøker der ute for spirende pianister med hovedsanger, en fin måte for barn å lære mens de spiller sanger de er kjent med å høre.

Så hvis du har et piano i hjemmet ditt og noen nybegynnere eller erfarne pianister, sørg for at du har noen LDS-noter som de kan øve og studere. Dette vil være til fordel for dem og alle i husstanden din.