Kjente subliminale meldinger i musikk

Har du noen gang hørt om sangen Stairway to Heaven av Led Zeppelin? Det ble kjent da folk hevdet at de kunne høre sataniske meldinger mens de spilte baklengs musikk. Dette er bare en av mange måter å bruke subliminale meldinger gjennom musikk i dag.

Det har vært mange rykter og spekulasjoner om at kjente sanger faktisk inneholder subliminale meldinger. De underordnede meldingene som brukes i sangen er verbale eller hørbare og formidles veldig raskt eller bakover på lavt volum slik at publikum ikke skjønner at de mottar dem. Slike beskyldninger kommer ikke bare for rockemusikk, men også for kristne sanger!

Når du gjør som jeg vil

Et velkjent subliminalt budskap i musikk er sangen Stairway to Heaven av Led Zeppelin, som ser ut til å inneholde et satanisk budskap når den spilles. Dette er en omvendt form for subliminale meldinger. Ofte blir ikke subliminale meldinger satt inn for underholdningsformål eller for å øke albumsalget. Det har blitt spekulert i at Led Zeppelin la inn meldingen fordi de trodde at hvis folk spilte rekorden nok ganger, ville den bryte den og derfor føre til økt salg for dem!

Andre bemerkelsesverdige subliminale meldinger i musikk inkluderer de som involverer The Beatles, spesielt en sang kalt Come Together, som sies å handle om sex med John Lennon. Til og med Britney Spears skulle i sangen «I’m not that Innocent» ha satt inn meldingen «Sleep with me I’m not too young» da den ble spilt! Rockegruppens låt «Another One Bites the Dust» sies også å handle om narkotikabruk når den spilles baklengs.

For noen år siden var det en rettssak som involverte saksøking av rockegruppen «Judas Priest» som hadde satt inn det subliminale budskapet «Do it» i sangen deres, som foreldre mente oppmuntret barna deres til å begå selvmord.

Subliminale meldinger i musikk

Før du lar deg rive med og får panikk over de forskjellige låtene du har hørt på tidligere, er det egentlig ikke spørsmålet om det er et ekte subliminalt budskap i sangen, men om dette har noen innflytelse på publikum. Hvis du hører en slik melding spilt baklengs, kan du forstå den eller ubevisst endre atferden din?

Forskning har vist at når deltakere lytter til meldinger som er tatt opp baklengs, kan de ikke dekode hva de faktisk var når de ble spilt av på vanlig måte. Oppførselen deres endres ikke på noen reell måte. Tross alt er det usannsynlig at det å lytte til metalband som proklamerer død og død vil drive folk inn i det morderiske vanviddet til Free Reprint Articles, som kan ha noen betydelige negative effekter på publikum. …