Indie Rock Music: Populære musikksjangre er kommet for å bli

Først og fremst refererer indierock til en sjanger med alternativ rockemusikk som dukket opp i sentrale eller nyere England på 1970-tallet. Indisk rockemusikk er veldig mangfoldig og har undersjangre som janglepop, lo-fi, C86 og indiepop. Det er Sex Pistols og punkrockbevegelsen i Storbritannia som inspirerte indiesjangeren.

Indierock refererer til en sjanger med alternativ rockemusikk som dukket opp i Storbritannia på midten eller siste 1970-tallet. Indisk rockemusikk er veldig mangfoldig og har undersjangre som janglepop, lo-fi, C86 og indiepop. Det er Sex Pistols og punkrockbevegelsen i Storbritannia som inspirerte indiesjangeren. Mange unge mennesker som var inspirert av punkrockbevegelsens DIY-tilnærming til musikk møtte frem for å danne band. For å nevne ett eksempel, 4. juni 1976 spilte Sex Pistols et show i et lite rom i Manchester Free Trade Hall. Det regnes som katalysatoren for punkrockbevegelsen, New Wave og indiebevegelsen samtidig. For øyeblikket er noen av de gode indiebandene Dr Dog, MGMT, Tame Impala, Foster the People, Wild Nothing, Pond, Pomegranate, The Black Angels, Japandroids, The Big Pink, Caveman, Mwahaha, The Enemy, We Were Promised Jetpacks, The Ville dyr,

I følge undersøkelsesrapporten var tidligere den yngre befolkningen mer lidenskapelig opptatt av indierock. Nå for tiden er imidlertid det meste av musikken merkelig, uansett alder og land de bor i ̧ viser interesse for denne musikksjangeren. Faktisk vokser populariteten til denne typen musikk i et raskt tempo hvert år. Faktisk vil et godt indieband gripe indieverdenen.

Det siste tiåret har vært fantastisk for indierockfans.

Hvis du ser tilbake på det siste tiåret og analyserer grundig, vil du kunne oppdage et flott indieband som fanget sinnet til alle tiårsrockelskere. Den folkelige oppførselen til Shins rørte mange. Bandet ga bare ut tre album, men musikken de produserte var fantastisk. Albumene presentert av Arcade Fire ble veldig populære. Bandet mottok en rekke priser, Grammy for Album of the Year 2011, Brit Award for Best International Album 2011, Juno Award for Album of the Year 2011 for å nevne noen. The Suburbs produsert av Arcade Fire oppnådde stor kommersiell suksess.

Mange tilhengere av diehard indie-rockmusikk tror at Sendok har kommet for å leve i indie-verdenen i lang tid.

Sangeren Britt Daniel har bidratt mye til Spoons suksess. Dette er et av tiårets gode indieband. Bright Eyes grunnlagt av Conor Oberst har fått enorm popularitet som et indierockband. Dette amerikanske bandet har gjort store forretninger det siste tiåret. I tillegg til Oberst, hadde bandet Nate Walcott, Mike Mogis og flere andre samarbeidspartnere fra Omaha indiemusikk.

For å trekke ut mer informasjon om indierock, kan du bla gjennom nettblogger som diskuterer denne typen musikk. Det er flere magasiner som tilbyr nyheter om indiemusikk. Du kan gå gjennom denne artikkelen for å berike kunnskapsbanken din. Hvis du vil lære mer om en bestemt musikksjanger i denne artikkelen, bør du besøke nettstedet som inneholder disse musikknumrene. Det er mange fora på nettet som kan hjelpe deg med å lære indierock-sanger.