Hva er Heavy Metal-musikk?

Heavy Metal Music utviklet seg på slutten av 1960-tallet fra rockemusikk og har i løpet av de siste 40 årene vist seg ikke bare å være en sjanger i seg selv, men også en komplett kultur. Den har blitt delt inn i dusinvis av undersjangre og har fått verdensomspennende popularitet med sin unike stil.

Klassisk heavy metal-musikk beskrives som en tykk, stor lyd som inkluderer utvidede gitarsoloer, komplekse beats, forsterket forvrengning og generell lydstyrke. Hovedinstrumentene i de fleste grupper er elektrisk gitar, bassgitar, trommer, vokal og noen ganger keyboard. Mens de fleste grupper fokuserer på sangeren som frontmann, bruker heavy metal-musikk vanligvis hovedgitaristen som fokus.

Gitarister i heavy metal-musikk er nøkkelen. De fremfører utvidede metalriff og leder vanligvis gruppen. Mens noen metalgitarister bruker store styrker i sangene sine, har de fleste studert klassisk musikk og har ekstraordinære evner. Noen av teknikkene som brukes er alternativ plukking, strenghopping, tapping, legato, sveipeplukking og økonomiplukking.

Heavy metal-musikk utviklet seg på slutten av 1960-tallet med grupper som Black Sabbath og Led Zeppelin. Fra begynnelsen av denne nye musikkstilen oppsto en veldig stor undersjanger av musikk. Metal-tekster har en tendens til å fokusere på mørke eller triste emner, inkludert død, krig, paranoia og personlige traumer. Noen former for ekstrem metal fokuserer ofte på aggressive eller blodige tekster, mens andre fokuserer på mer filosofiske temaer. Et vanlig tema i de fleste metal er ideen om å gjøre hva du vil, uansett hva verden sier.

Sjangeren heavy metal musikk er like bred som hver artists ideologi.

De mest populære heavy metal-musikkstilene inkluderer alternativ metal, drone metal, funk metal, klassisk metall, grindcore, industriell metal, metalcore, neoklassisk metal, nu metal, gothic, speed, post metal, rap metal, slam metal og doom and death metall. Hver undersjanger inneholder elementer fra andre musikkstiler som blues, rap, rock, alternativ, folk, punk, hip-hop og klassisk.

Visuelt utseende har alltid vært en sterk faktor i heavy metal-musikk.

Flere grupper, som Kiss og Alice Cooper, har vært kjent for sine bisarre kostymer og store sceneopptredener.

Dagens klassiske metalhead-antrekk består av langt, skulderlangt hår, en svart t-skjorte med logoen til favorittmetallbandet ditt, jeans, svarte støvler og en svart skinnjakke. I følge journalisten Nader Rahman gir langt hår medlemmer av metalmiljøet «styrken de trenger for å gjøre opprør mot alt generelt».

Heavy metal-musikk er veldig maskulin og derfor er det ingen vanlig dans på konserter. De fleste av publikum vil delta i headbanging eller bare gjøre armbevegelser. Andre synspunkter kan inkludere “moshing”, scenedykking eller crowdsurfing.

Heavy metal-fans har sin egen autentisitetskode. Koden krever at artistene er ekte, dedikert til subkultur og musikk, og de må ikke bli utsolgt. Noen spillere har blitt stengt ute fra mainstream metal fordi de mangler ektheten som publikum leter etter. …