music img5

Bryllup band – hvordan å kjøpe dem perfekt

Bryllup band – hvordan å kjøpe dem perfekt


Bryllup band er like viktig for par som forlovelsesringer er for dem. De bør ikke ta bandene som et enkelt stykke metall. I stedet gjør et matchende band bryllupet enda mer minneverdig, og inntrykket blir også forbedret. være lik god oppmerksomhet til å velge et flott band.

Ofte parene hovedsakelig fokusere på å kjøpe flotte utseende forlovelsesringer og ikke betale mye oppmerksomhet til bryllupet band. Men det er ikke den riktige måten å feire bryllupet som også kommer til å være en av de verdsatte øyeblikkene i livet ditt. Men hva er de grunnleggende tipsene du må følge mens du gjør shopping?

Sørg for super stemning på bryllupsfesten!

Vel, først av alt, vet at er bandet er en enkel metallring som er nødvendig for å fullføre vielsen. Men enkelheten i metallet betyr ikke at du bør kjøpe det bare for seremoniens skyld. Faktisk bør du være så alvorlig og bekymret i å kjøpe metallringen som du var på tidspunktet for shopping for forlovelsesringen som du så dypt presentert for bruden din.

Så, det aller første å sikre er at bryllupet band må matche med forlovelsesringen som bruden har på seg. Ringen og bandet skal matche i metall, farge, graveringer og alle andre mulige funksjoner. Vanligvis er det forlovelsesringen som parene første kjøp. Så ta ringen til gullsmedens butikk og be gullsmeden om å vise et metalband som passer med den. Det ville være enda bedre hvis du besøker den samme gullsmeden som du kjøpte ringen fra. Han kan ha en matchende ring for bryllupet. Eller bare be en annen gullsmed om å lage en ny for anledningen.

Det er ingen fastsatt regel om metallet i bandet. Det er helt et personlig valg. Du kan velge helt gult gullbånd for mer intrikate design. Gull er et tradisjonelt metall, og du kan plukke opp den i 14k, 18k og 24k. Eller du har også muligheten til å kombinere hvitt og gult gull eller gult gull med platina for et mer levende utseende av ringene.

Book levende musikk til ditt bryllup

Din håndform spiller også en rolle i å velge matchende bryllup band. Tenk på hvilken type ring som vil se bedre ut på hendene dine. For eksempel kan et for smalt bånd ikke være egnet på en hånd som er bred og har større bein.

Hvis hendene dine er brede og tunge, plukk opp et bånd som har runde kanter, slik at trykket av det ikke er mye på fingerens kjøtt. Hvis fingrene er slanke, velg en diagonal design av bandet som vil gi illusjonen av større bredde.

Enhver gullsmedbutikk er full av varianter av ringene. Ikke bosette seg for bryllup band i hastverk. I stedet, gå for en omfattende sammenligning. Noen ganger tillater fysiske smykker butikker ikke kundene å sammenligne mye på grunn av annen grunn. Hvis det er tilfelle med deg også, så søk på internett.

De elektroniske detaljhandel gullsmeder ikke bare har større varianter av bryllup band, men deres priser også er konkurransedyktige og lavere enn fysiske butikker. Har flere aspekter av smykker i tankene før du kjøper den.