Categories
Xbox

Xbox 360 – moro spilling pakket i en boks

Xbox 360-spillkonsollen ble utviklet i november 2005, og er Microsofts solide svar på Sonys spillestasjon. Etter å ha allerede solgt 20 millioner enheter over hele verden, er det fortsatt viser seg å være populært blant gaming freaks. Xbox 360 er designet av Hers Experimental Design Laboratory Inc. i Japan og Astro Studios i USA, og er et fint produkt av sitt slag. Den er tilgjengelig i to forskjellige typer.

Spill og spillkonsoll for hele familien

Den ene er Xbox 360, og den andre er kjernesystemet. Xbox 360-pakken har en Ethernet-tilkoblingskabel, et hodesett, en HD AV-kabel, en fjernkontroll med medier, flyttbar harddisk og en trådløs kontroller, mens kjernesystemet har en AV-kabel og en kablet kontroller. Å være den kraftige maskinen som den er, den har alle kapasiteter til å konkurrere med andre store merkevare av spillkonsoller.

Xbox 360-spillkonsollen er en god improvisasjon over den originale Xbox-konsollen som ble bygget i 2001. Som nevnt ovenfor, for folk som virkelig ønsker å eie en Xbox 360, å ha en sjanse til å velge mellom sine tilgjengelige modeller i henhold til budsjettet, er det et godt alternativ. Det er en grunnleggende kjerneversjon tilgjengelig som følger med kablet kontroller og kompositt AV-kabel, men du kan sikkert gå videre til å kjøpe de andre eksterne enhetene, som og når budsjettet tillater det. Men hvis du er noen som har råd til å kjøpe hele systemet samtidig, kan du bli rådet til å gå for Xbox 360-pakken. Xbox 360-spillkonsollen gjør det mulig for opptil fire trådløse kontrollere å fungere på én konsoll. Dette kan gi brukeren en ekte spenning av spill med tre andre spillere samtidig.

Spill og apper under juletreet i år?

Bruken av Xbox 360-spillkonsollen er flere i naturen. Det kan introdusere deg til en fin verden av digital underholdning. Bevæpnet med evnen til å forbedre musikk og filmer, kan den forstørre lyden til myk eller høyt. Hvis du fester den til TV-en, kan du dra nytte av HD-TV-oppløsningen til det maksimale. Spill som kan nytes helt på Xbox 360 er: ‘Dead or Alive 4’, ‘King Kong’, ‘Call of Duty 2’ og ‘Need for speed Most Wanted’.

Det er imidlertid en liten skuffelse i vente for Xbox-fans. Noen kamper som ‘Madden NFL 06’ og ‘NBA Live 06’, som går overmåte bra i den opprinnelige Xbox-konsollen, kjører ikke så utrolig bra i Xbox 360-versjonen. Microsoft må være umiddelbar oppmerksom på denne bekymringen, noe som kan bli en potensiell årsak til en avtalebryter i fremtidige dager.

En annen svært forlokkende fordel som Xbox 360-spillkonsollen har å tilby, er «familieinnstillinger»-funksjonen. Denne kontrollfunksjonen utfører to funksjoner i spillkonsollen. De tillater/begrenser tilgangen til spill/filmer uten nett og tilgang til kontakt og innhold på nettet. Alt sagt og gjort, Xbox 360 har alt i det å bli en favoritt av gaming freaks på tvers av aldersgrupper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *