Categories
Xbox

Tips og triks for Xbox 360-konsollen


Å lære mer om spillkonsollen for Xbox 360 gjør spillopplevelsen mer spennende. Ta en titt på disse seks kule tipsene for å forbedre opplevelsen din.

Å spille spill på Xbox 360-spillkonsollen er sikkert en spennende opplevelse, men å ikke vite hvordan du bruker spillkonsollen riktig, kan potensielt utløse ditt verste mareritt. Det finnes en rekke tips og triks som brukerne må søke for å sikre at du spiller trygt mens du bruker konsollene sine. Så, hva er de tipsene og triksene? La oss ta en titt:

PS4 vs Xbox One: Hvilken er den beste mediespilleren?

1 – Du er et spill junky som ikke kan tenke utover å tilbringe utallige timer med Xbox-spillkonsollen. Mens denne gadgeten pumper opp adrenalinet, må du sørge for at den må slås av minst hver sjette time for å hindre at TV-en får et brent bilde. Spill trygt og slå av konsollen ved hjelp av Xbox Dashboard.

2 – Så du liker rock, hva? Gode nyheter for deg! Nå kan Xbox 360 også spille av musikk. Men ikke forvent at det skal spille hard rock tall så høyt som du forventer fra et eksklusivt musikksystem. Hvis du spiller musikk i et spill, kan lydeffektene reduseres til en viss grad. Du kan imidlertid senke lyden manuelt via Xbox-mediespilleren når du treffer høyttalerikonet på guiden. Snakker om musikk, bør du vite at denne awesome spillkonsollen kan også lagre musikkfiler ved å rippe musikk fra en CD. Du bør være glad for at den leser et bredt spekter av plater, inkludert CD-R og CD-RW-formaterte plater.

3 – Mange foretrekker å spille sin Xbox 360 trådløs. Hvis du er en av dem, må du sørge for at batteriene dine er ladet for å kunne spille over lengre tid. Tross alt, ingen seriøs gamer ville elske å se sin kontrolleren dø før deres siste sjef. Også, hvis du ønsker å slutte å bekymre deg for konstant batteriforbruk, investere på en Play & Charge kit er en klok idé.

4 – Hvis du spiller Xbox-spillkonsollen gir deg en høy, spiller dem med vennene dine tilbyr din spenning en helt ny definisjon. Du må bytte ut harddisken for å ta den med til venners hus, vær forsiktig når du erstatter harddisken øverst på Xbox 360. Bare klikk på knappen foran på HS og trekk den forsiktig. På samme måte, for å sette den inn igjen, skyv i bakenden først og ta den ned til stedet til det gjør et klikk lyd. Mens du gjør alle disse, sørg for at du ikke prøver for hardt å trykke på noe.

5 – Det kan hende at vennene dine kan plage deg mens du spiller spill på Xbox 360 med en kupé av venner. Hvis deres hyppige avbrudd kommer på nerven, bli kvitt dem ved å endre status med Online Appearance på Personlige alternativer-knappen. Avhengig av hva humøret ditt er, kan du velge mellom “Borte” eller “Opptatt” eller til og med gå på frakoblet modus.

6 – Hvis du er ny i online gaming verden, må du kanskje møte problemer med å forstå Xbox poeng systemer. Hvis du for eksempel vil endre gamertagen, må du kanskje gjøre det på bekostning av enkelte Microsoft Points.

Disse foreldrene styrker båndet med barna gjennom

For din type informasjon er en MP eller Microsoft Point valutaen som brukes med Xbox Live-markedsplassen, der du kan kjøpe Microsoft Points i 500, 1000, 2000 eller 5000 valører. Husk at du må skall ut 1 USD per 80 Microsoft Points. Derfor må du sjekke ut prisene og funksjonene i spillinnhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *