Categories
Playstation

PS3 Gaming går sosialt – Hvorfor co-op er satt til å revolusjonere verden

PS3 Gaming kan være en dyr bedrift, spesielt hvis du er en narkoman som meg. Hvis du vil vite hvordan du sparer penger og avdekke noen andre skjulte ps3-funksjoner lese videre og deretter besøke

Teknologirevolusjon, vekst og bærekraft

Med nyheten om at Sony nettopp har lansert et nytt sosialt nettverk i Japan kalt “Play Community”, er det den eneste bekreftelsen vi trenger at fremtiden for spill er sosial.

Så mye at Sony har tatt det på seg selv for å omgå Japan Social network Mixi helt, med en frittstående versjon av sine egne.

Basert ganske mye på utseendet til Mixi, har ‘Play Community’ erstattet de offisielle PlayStation-fellesskapsnettstedene i Japan og leveres komplett med noen ekstra spillfunksjoner og en ny sosial echelon, som er satt til å revolusjonere hvordan spill spilles og utvikles.

Med lekefellesskapet kan du integrere og slå sammen den eksisterende PSN-vennelisten din, og det finnes en spesiell del for å rekruttere venner til flerspillerpartnere. Dette åpner døren for større spillsosial aktivitet over hele verden.

Allerede beviset på at Massive Multiplayer Online gaming er den nye trenden i spill kan ikke ignoreres.

Prestasjonene og milepælene dine legges automatisk ut på Facebook.

Den nye Snowboard Supercross spillet SSX, lar deg dele unchartered ruter med psn venner. Dette gjør hele ensom opplevelse, som er innholdet i dette spillet bare litt mer sosial.

Er norske spillutviklere for opptatt av perfeksjon?

Faktisk blir det klart med noen spillutviklere at enkeltspillerversjoner blir en annenrangs spillopplevelse.

I AC Revelations for eksempel må du spille multiplayer-versjonen for å låse opp rangeringer og avsløre noen av spillene mørkere hemmeligheter og mytologi.

Kanskje den merkeligste formen for denne sosiale interaksjonen kan bli funnet i “Journey”. Hele grunnlaget for spillet er å tvinge deg til å bli venn med navnløse online fremmede for å hjelpe deg gjennom, og løse gåter sammen.

På baksiden i Dark Souls er ikke single play egentlig enkeltspill. I løpet av spillet må du justere deg med ulike fraksjoner og avhengig av dine valg disse fraksjonene vil sende andre ekte online spillere for å enten hjelpe deg eller å drepe deg.

Fremtiden for spill er definitivt sosial, og det vil ikke ta lang tid før dette sosiale nettverksfenomenet er smeltet sammen med spillutleie og skytjenester som Love film og Steam.

Noen ganger kan det føles som du går glipp av flotte spill og faller bak på grunn av bekostning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *