Categories
Playstation

Playstation 3 – Topp 7 Anbefalte Spill


Playstation 3 er svært populært på grunn av sine kompatible funksjoner og tilgjengelighet av spill. Denne spillkonsollen har en liste over spill, og de 7 beste anbefalte spillene vil gjøre enda morsommere spillopplevelsen din.

Snille dataspill for barn og hele familien

Å velge de 7 beste spillene for playstation 3 er en tøff oppgave fra overflod av spill tilgjengelig som alle spillene overgår de fleste spillernes forventninger. Kompatibiliteten beviser at disse spillene er valget av mange, men kan variere fra person til person.

Little Big Planet – Det er et puslespill videospill og veldig populært hovedsakelig fordi det gir muligheten til å skape en individuell verden ved å endre spillerens karakter og personlige plass. I Little Big Planet spillet, opptil fire spillere kontrollere sine tegn (Sackboy) å bevege seg over flere nivåer, løse gåter for å nå et mål og unngå feller og fiender. Dens enkle kontroller, slående visuelle, søte figurer og moro er noen av funksjonene som gamle og unge ville elske å spille.

Motstand 2 – Det er en ideell gave for folk kjærlig actionfylte krigsspill, som det er en første person shooter videospill. Hovedpersonen Nathan Hale drar til USA for å kjempe mot Chimera, som har skutt opp på både øst- og vestkysten, en fullskala invasjon.

Call of Duty-World – For de som liker krigsspill, er dette et must ha spill som det innebærer makt og ammunisjon, men taktisk evne og intelligens gjør det også til et strålende spill. Spektakulære visuelle effekter og effekter i spillet er de fineste i markedet.

Fallout 3 – Det tilbyr et spennende spill for en verden som er gal etter kjernefysisk nedfall og kjemper mot mutanter samt det radioaktive miljøet for å overleve. Dette spillet holder definitivt spillerne på kanten av setene sine og kommandoer fjerde rang i topp 7 spill for playstation 3.

Mirror’s Edge – Det er single-player første person action-eventyr videospill og verdt å gi noen som det omhandler spennende og spennende eventyr. Mirrors kant tar troens rolle å unnvike lovens hånd, og dette gjøres effektivt ved å løpe, gli under barrierer, glitre over hyller, veggløpe, hoppe, kjempe og ha større bevegelsesfrihet. Spillet er satt i et samfunn der kommunikasjonen styres og overvåkes av et sentralisert regime, og derfor brukes et nettverk av løpere, inkludert Faith (hovedpersonen), til å formidle meldinger samtidig som de unngår statlig overvåkning. Hastighet og bevegelse er de to faktorene som gjør dette spillet til å være det foretrukne spillet for mange.

Valkyria Chronicles – Det er bra for folk som virkelig vet å sette pris på en spillhistorie, grafikk og gameplay. Valkyria Chronicles er behagelig for øyet og er også oppslukende som det er en taktisk rollespill. Spillet finner sted i Europa, i 1935, en fiktiv versjon av Europa. Nasjonen Gallia kommer under angrep fra andre fiendtlige nasjoner, på grunn av sin store tilførsel av Ragnite malm, som kan bli omgjort til et kraftig drivstoff.

Dead Space – Det er en overlevelse horror tredje-person shooter videospill og omhandler å ansette tid testet formel for å bekjempe romvesener i verdensrommet.

Konklusjon

Spilleren tar på seg rollen som forskeren Isaac Clarke, som kjemper mot en polymorffeature artikler, en fremmed virus som gjør mennesker til deformerte fremmede monstre kalt ‘Necromorph’. Spillet er overlegen blant mange andre spill hovedsakelig på grunn av sin grafikk og fremhevede krefter som telekinesis. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *