Categories
PC-spill

Online Gaming snart å være den eneste gaming?

De fleste av oss er gamle nok til å huske da Commodore 64 først kom ut etterfulgt av Atari-systemet. Den første reaksjonen på disse systemene var ren forbauselse da vi spilte med våre piksler i timevis. Snart lærte vi å slå kunstig intelligens og spill replay verdien led sterkt.

Husker du disse Amiga-spillene?

Så hvorfor blir videospill kjedelige eller utdaterte? Selvfølgelig er en stor faktor teknologi og grafikk, men en sterkere komponent er konkurranse og evnen til å tilpasse seg. Single player spill tilbyr ikke muligheten til å tilpasse seg; kunstig intelligens i dag tillater ikke komplekse strategier eller manøvrer som skal brukes, men vi vet hvem som kan – Mennesker! Ja, det er ingenting som å tenke, utmanøvrere, besting, eie, fragging, eller hva du vil gjøre, til et annet levende, pustende, frustrert menneske.

Tastaturet og muligens ripping ut deres kabel modem (Stracraft kommer til hjernen for dette). Det er ikke bare å lykkes, men heller hvor vanskelig suksessen var å oppnå.

Ball med ensomme hjerter spesielt når vi bedrifter i dag bergen

For å spille det beste må du spille mot verden, bokstavelig talt. Ved å spille online-brukere, kan man spille de beste brukerne over hele verden i et forsøk på å teste tilpasningsevne, fokus, reflekser, strategi og ja digitalt mot. Det er ikke nok å ha konkurrent A gå først, deretter konkurrent B gå for å se hvem som kan outscore eller tid prøve den raskeste på et kart. Det er den svakeste formen for konkurranse som det ikke er direkte. Nei, du må spille mot hverandre i sanntid for å få adrenalinrushet.

Mitt siste eksempel er spillet Joust. Dette spillet er gammelt, utdatert, crappy grafikk, og tidligere single player. Ingen spilte virkelig dette spillet i dag. Det er før det ble annonsert at det ville bli et flerspillerspill på Xbox 360 live. Dette kan sees med PS3 å ha Mortal Kombat tilgjengelig for online spill. Dette spillet er veldig gammelt også og mest brukt for nostalgi til online komponenten pustet liv og konkurranse tilbake i den.

Hva er fordelene med single player spill enn, hvis noen? Vel, teknologien er ikke så billig, og de fleste har ikke råd til en PS3 eller Xbox 360 pluss Live-avgiften. Fordelene er bare kostnader og begynner praksis. Som kostnaden blir billigere den eneste ekstra fordelen man kan få fra Single Player er kart memorization, spillmekanikk, og det grunnleggende spillet har å tilby. De fleste ønsker ikke å spille mot andre motstandere før de forstår vanskelighetene i spillet, og med rette.

Single player spill går veien for Dodo som billige Online Games ta det sted. Hvem ville trodd Joust og Mortal Kombat jeg ville oppstå i 2008, godt over et tiår etter deres første utgivelse? Be dere foreldre om å ha en lillebror, eller gå på nettet og oppleve underverkene ved å få noen til å spame deg med banning, eller rive ut modemet når dere trakasserer dem uendelige. Online Games bringer ut det verste og beste av oss, mens Single Player spill bare lindre noen kjedsomhet. Ja, selv Pong kan være morsomt hvis det er en landsdekkende konkurranse. Sende denne artikkelen til en venn vil hjelpe dem å innse å gå av sin single player RPG kick 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *