Categories
Xbox

Kinect Xbox 360 Ny epoke med bevegelsesspill

Nå om dager er folk veldig glad i filmspill. I motsetning til Nintendo Wii og PlayStation Move, lanserte Microsoft “Kinect”, en ny periferiutstyr for Xbox 360. Det er en fremtid for Motion Gaming.

“Kinect” er Microsofts nye bevegelsesfølende system for Xbox 360 som gjør unna spillkontrolleren til fordel for spillerens egen kropp. Det er en horisontal stanghardware til den eksisterende Microsoft Xbox-spillkonsollen, en som kobles til et av systemene Den bruker tre sensorer for å spore spilleres bevegelser og stemmekommandoer, et 640-by-480 RGB-kamera, en monokrom dybdesensor og en multi-array mikrofon. Alt dette skanner kroppen din for å identifisere høyden og ansiktsfunksjonene og bevegelsene dine. Baksiden rommer den ensomme tilkoblingsledningen, og luftelufter er innebygd i sidene og bunnen av enheten for å holde den kjølig under lange spilleøkter. Selve Kinect-sensoren er omtrent 11 tommer bred og 3 tommer dyp, vekt 1,3 pund og kan sentreres over eller under TV-en din.

Vi tester Kinect-spill

Et lite håndikon i nederste høyre hjørne begynner å animere, og instrumentbordet bytter automatisk til det Kinect-aktiverte menysystemet.

Denne menyen, kalt Kinect Hub, har store ikoner som representerer hver Kinect-kompatible Xbox 360-funksjon. Å velge en innebærer å holde musepekeren-lignende håndsikonet statisk over et utvalg i noen sekunder. Du kan gjøre alt dette ved hjelp av stemmen din også da Kinect kan fungere den.

Spillene som er tilgjengelige er Kinect Adventures (inkludert i maskinvaren), Kinect Sports, Kinectimals, Kinect Joy Ride og Your Shape: Fitness Evolution, og Dance Party og mange flere spill og apper som er under utvikling.

Det er mange helserelaterte øvelser, yoga, aerobic tilgjengelig. Mens du trener får du tilbakemelding fra en personlig trener på skjermen, ettersom Kinect sporer alle kroppsbevegelsene dine. Det vil vite om du gjør øvelsen riktig eller ikke.

Sammen med spillene er det mange applikasjoner også tilgjengelig. Video Kinect, chat-applikasjon lar deg kommunisere med ikke bare Xbox 360 Kinect-brukere, men også alle Windows Live Messenger-brukere. Her kommer sensorens hodesporingsfunksjon virkelig til å spille, og lar motivet bevege seg fritt i et generelt område uten nødvendigvis å forlate rammen.

Høydepunkter i Kinect

Du kan enkelt koble deg til venner med Video Kinect, ingen hodesett kreves.
Logg deg på profilen din ved bare å trå foran sensoren
Kinect-spill gir deg friheten til å hoppe, dukke og snurre deg gjennom et unikt eventyr.
Kinect bruker avansert teknologi for å gi en helt ny måte å spille på
Kinect Adventures spill
Den direkte konkurrenten til Kinect er PlayStation Move og Wii. Kinect er uten kontroller og det har også fordeler og ulemper. Den har vakker HD-grafikk. For å kunne glede deg over Kinect, må du være plassert på et søtt sted rundt 6 til 8 meter fra sensoren, så vi kan si det er flott for fester og hjem med store stueområder, men ikke laget for små kompakte rom. Kinect-spill bruker full kropp mens du spiller. Hvert spill vi spilte krevde at brukeren skulle stå.

Det er grunnen til at brukerne som vil bruke systemet som en treningsøkt, best for det, men det er ikke så bra for spillerne som bare ønsker å sone ut i stedet for å trene en svette.

Hvis du kjøper en hel Xbox360 med Kinect, er det en installasjonsveiledning tilgjengelig. Men hvis du allerede har en ny Xbox 360, må du kjøpe bare en Kinect og trenger å koble til via den dedikerte Kinect-porten på baksiden, rett over Ethernet-kabel. Hvis du har en eldre modell av Xbox 360, gir strømadapteren strøm mens den også utvider en USB-inngang for plugging via bakporten. For de som har en WiFi-dongle, foreslår Microsofts at du bruker den pakket USB-forlengeren og kobler den trådløse tilkoblingen til en av de to fremste portene.

Kinect er flott for uformelle spillfester og treningsøkter. Hvis du vil kjøpe Kinect eller Xbox360 med Kinect, besøk oss på Technoeshop.com. Hos Technoeshop kan du finne mange tilbud og spesialtilbud relaterte spillkonsoller i forskjellige merker.

Vi tilbyr også avtaler i bærbare datamaskiner, nettbrett, digitalkamera, videokameraer, mobil Du kan finne mange I.T-relaterte produkter og forbrukerprodukter på Technoeshop.com. Technoeshop er et e-handelsnettverk for kunder som tilbyr et bredt spekter av ITFeature-artikler, forbrukerelektronikk og kontorprodukter til beste pris. Det er mange gode tilbud også. Handle online nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *