Categories
PC-spill

Hvordan brenne 360 spill for å redusere risikoen


Med introduksjonen av den nyeste generasjonen av spillsystemer, har seriøse spillentusiaster blitt ganske animerte i sin søken etter å lære å brenne Xbox 360-spill. Les veiviseren for spillkopi for mer…

Hvordan brenne Xbox 360 spill?

Med introduksjonen av den nyeste generasjonen av spillsystemer, har seriøse spillentusiaster blitt ganske animerte i sin søken etter å lære å brenne Xbox 360-spill. Det var en rekke vellykkede emulatorer av tidligere generasjoner av spill. Det virker bare naturlig at å finne måter å brenne den nye generasjonen av spilldisker ville være en naturlig utvikling.

Xbox-systemer ble utsatt, av eiere, for en stor fysisk endring for å muliggjøre å spille kopier av spill. Konkurransen blant hackere ble nesten opprørende for å se hvem som best kunne finne ut hvordan man kan brenne Xbox 360-spill ved å overvinne den innebygde beskyttelsen av både spillsystemene og spillene selv. Xbox 360-systemet, ifølge de samme hackerne, utgjorde en formidabel utfordring, men hackerne klarte å komme opp med en rekke alternativer.

En idé om hvordan du brenner Xbox 360-spill, involverte å gjøre fysiske endringer på selve Xbox 360-konsollen. Å gjøre denne endringen har vist seg å gi bedre kontroll over noen av programmeringen av systemet, men det er ikke en garanti for at mod-brikken kan overstyre kopibeskyttelsesordningen grundig. Denne metoden, mens gjort av noen spillere, viste seg å være vanskelig å gjøre riktig uten noen grad av elektronikk kompetanse. Det annullerte også eierens garanti på spillsystemet fra det øyeblikket konsolletuiet ble åpnet. Bedre ideer om hvordan du brenner Xbox 360-spill uten mod måtte oppdages.

Den norske spillbransjen

Et annet, et langt bedre alternativ som ikke bærer den fysiske risikoen til konsollen, er å skaffe spillkopieringsprogramvare fra Internett som kan brukes til å kopiere Xbox 360 Disse backup disker kan deretter brukes til rutinemessig spilling, mens den opprinnelige, og dyre, spilldisker kan lagres bort trygt og brukes bare til å lage nye backup disker når det er nødvendig. Hemmeligheten bak suksessen til spillkopieringsprogramvaren er dens evne til å overstyre kopibeskyttelseskoden som i integrert i spillprogramvaren av produsenten.

Hvis du er en forsvarlig gamer, kan du utvilsomt se at det andre alternativet, programvare, er bedre av de to valgene med minst risiko for enten spillkonsollen eller produsentens garanti. Programvaren, som tydelig forklarer hvordan du brenner Xbox 360-spill, selger for rundt $ 30, noe som er smuss billig når du sammenligner det med kostnadene ved å erstatte en tapt eller skadet spilldisk. Når programvaren for spillkopiering er installert på datamaskinen, kan du brenne Xbox 360-spillkopier av hele spillsamlingen. Du vil bli en av den voksende gruppen av kunnskapsrike spillere som ikke lenger bekymrer seg for kostnadene ved å erstatte spill. Din beskyttet med forsikringen fra spillet ditt kopiering programvare og din vite hvordan du skal brenne 360 spill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *